Skopové

10. února 2007 v 1:25 | ;)))< buculinek >(((; |  ---kuchtík---
Neoblíbené a přitom chutné, ale především dietní maso. Jak s ním naložit? Jednoduše ...

Skopový krk nebo hřbet řádně osolíte, a bohatě posypete tymiánem. Přidáte opět větší množství česneku- stačí na plátky, podlejete trochou oleje a vody.
Pečeme pozvolna, dle potřeby otáčíme a podléváme horkou vodou, do měkka.
Příloha - barevné těstoviny. I oko přeci jí ;)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Monika Monika | 11. února 2007 v 21:22 | Reagovat

Kdepak, skopové mám spojené s Košíkama, dlouhou jehlou, pampeliškama a kupou hladovců... Doufám, že i letos! :)

2 Renata Renata | E-mail | 12. února 2007 v 12:50 | Reagovat

Páni! Katko, z Tebe se stává skvělá kuchařka. To Brno Ti prospívá!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama