Palačinka-roztřesená ruka

10. února 2007 v 1:59 | ;)))< buculinek >(((; |  ---kuchtík---
Těsto na palačinky zná každý - hladká mouka, cukr, vanilkový cukr, mléko a vejce vypracujeme do řídčího hladkého těsta a smažíme na pánvi.

Palačinkay plníme naprosto úžasným malinovým džemem ( kdo budete chtít vědět, který to je, zajděte do Interšpáru a koukejte po těch dražších a spíše rodinných baleních a nebo se mě zeptejte). Zamotáváme nebo překládáme, jak nám fantazie a zručnost dovolí. Ozdobíme šlehačkou, třaslavou rukou polijeme klidně i okraje talířků čokoládou a ozdobíme kolečkem pomeranče.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Monika Monika | 11. února 2007 v 21:17 | Reagovat

Palačinky jsou specialitou mého milého muže, dělá je eňo ňúňo... Má jinší recept na těsto, tak tě někdy zveme! My jsme teď plnili skvělým "dražším" ale jahodovým džemem též ze Sparu. Pochoutka!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama