Krůtí s bazalkovou omáčkou

10. února 2007 v 1:19 | ;)))< buculinek >(((; |  ---kuchtík---
Krůtí stehno dáte vařit se zrnky pepře, nového koření a jalovce, bobkový list a sůl. Vaříte pozvolna až maso jde od kosti. Vyberete všechno koření.

Zpěníte anglickou přidáte cibuli, posypete více bazalkou. Chvilku restujete. Přidáte mouku a uděláte světlou jíšku. Zalijete horkým vývarem z masa. Dobře provaříte. Maso můžete obrat od kosti a nakrájet na větší kostky a přidat do omáčky.
Jakou zvolíte přílohu je jen na vás.
Do zbytku vývaru jsem zavařila zeleninu s nudlema a byla polévka.
Dva v jednom, to dnes přece letí, ne?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama